Başbakan Yardımcısı Babacan Şereflikoçhisar'da Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Başbakan Yardımcısı Babacan Şereflikoçhisar'da Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Babacan Şereflikoçhisar\'da Açıklaması

"Görünüşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan ancak sonuçları itibarıyla tüm ülkeyi hedef alan bir komplo ile karşı karşıya bulunuyoruz.

15.03.2014 16:53

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Görünüşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan ancak sonuçları itibarıyla tüm ülkeyi hedef alan bir komplo ile karşı karşıya bulunuyoruz. Bu komplolara, bu tuzaklara düşmememiz lazım" dedi.

İçme suyu arıtma tesisinin açılışı için Şereflikoçhisar'a gelen Babacan, burada yaptığı konuşmada, hükümetin ekonomi politikalarını değerlendirirken, yolsuzlukların çok olduğu bir ülkede yatırım ve hizmetin olamayacağını söyledi.

"Ak"ın beyaz ve lekesiz anlamına geldiğini anlatan Babacan, kimsenin AK Parti'yi lekelemesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

"Çekemeyenleri rahatsız etmeye devam edeceğiz"

Türkiye'nin geldiği noktayı çekemeyenlerin bulunduğunu dile getiren Babacan, "İnşallah onlara rahatsızlık vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Gerek içeriden gerekse dışarıdan Türkiye ile uğraşanlar olduğunu ifade eden Babacan, bunlara karşı uyanık olunması gerektiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin devletin ve milletin hayrına çalışmasının önemine işaret eden Babacan, "Devletin içine yerleşmiş bu yapılarla, toplumumuzun farklı kesimlerini farklı şekilde etkilemeye çalışanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Görünüşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan ancak sonuçları itibarıyla tüm ülkeyi hedef alan bir komplo ile karşı karşıya bulunuyoruz. Bu komplolara, bu tuzaklara düşmememiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Türk milletinin sağduyusu yüksek bir millet olduğunu belirten Babacan, milletin herkesi dinlediğini ancak karar günü geldiğinde kimseye pabuç bırakmadan kendi kararını verdiğini söyledi.

30 Mart seçimlerinin belediye seçimlerinin ötesine geçen bir demokrasi ve istikrar sınavı haline geldiğini anlatan Babacan, bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.

"İnşallah 3 yıl içinde ilçede doğal gaz kullanımı başlayacak"

İlçe halkının doğalgaz konusundaki beklentileri hakkında da konuşan Babacan, doğalgaz hizmeti konusunda önceliğin il merkezlerinde olduğunu ve 10 kente henüz doğalgaz ulaşmadığını anlatı.

İlçe belediyeleri açısından ise elektrik abonelerinin yüzde 60'ının talep etmesi halinde doğalgaz hizmeti götürüldüğünü dile getiren Babacan, 7 ilçenin bu anlamda talepte bulunduğunu Şereflikoçhisar'ın da bu ilçelerden olduğunu söyledi.

Doğalgaz iletim sürecinin 1 yıl, dağıtım sürecinin de 1 yıl sürmesinin beklendiğini anlatan Babacan, "İnşallah 3. yıl içinde doğalgazın ısıtmada, sıcak suda kullanılmaya başlandığını göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun, Allah utandırmasın" dedi.

Babacan, vatandaşlardan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Melih Gökçek ile Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Ferda Polat'a seçimlerde destek vermelerini istedi.

Konuşmanın ardından arıtma tesisinin açılışını gerçekleştiren Babacan, ilçe esnafını da ziyaret etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Başbakan Yardımcısı Babacan Şereflikoçhisar'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement