Aydın-Denizli Otoyolu'nun 60-140. kilometreleri arası trafiğe açılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 60-140. kilometreleri arası trafiğe açılıyor

Aydın-Denizli Otoyolu\'nun 60-140. kilometreleri arası trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Aydın-Denizli Otoyolu'nun 60 ila 140. kilometreleri arasını kapsayan bölümünün cuma günü trafiğe açılmasını onayladı. Otoyolun bu kesimine sadece motorlu araçlar girebilecek ve belirli yerlerde giriş-çıkışlar yasak olacak. Mecburi asgari hız 40, azami hız ise 140 kilometre/saat olarak belirlendi.

01.11.2023 10:22  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Aydın- Denizli Otoyolu'nun 60 ila 140'ıncı kilometreleri arasını içerisine alan bölümün 3 Kasım günü trafiğe açılmasını onayladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret modeliyle yürütülen proje kapsamında Aydın-Denizli Otoyolu'nda tamamlanan bölümünün hizmete alınmasına onay verildi. Yayımlanan ilana göre, Aydın-Denizli Otoyolu'nun 60 ila 140'ıncı kilometreleri trafiğe açılacak. Köprülü kavşaklar, ücret toplama istasyonu gibi belirli yerler ve şartlar dışında otoyola giriş ve çıkışlar yasak olacak.

"Erişime kontrollü kara yolu"

Erişime kontrollü kara yolu olarak 3 Kasım Cuma günü saat 08.00'den itibaren trafiğe açılacak bu kesime; yayalar, hayvanlar, motorsuz araçlar, lastik tekerlekli traktörler, iş makineleri ve bisikletlerin girmesi yasak kapsamında tutulurken, bölgede mecburi asgari hız 40, azami hız da 140 kilometre/saat olarak açıklandı. - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Aydın-Denizli Otoyolu'nun 60-140. kilometreleri arası trafiğe açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement