2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı Beijing'de Başladı - Son Dakika
Ekonomi

2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı Beijing'de Başladı

2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı Beijing\'de Başladı

Çin'in başkenti Beijing'de düzenlenen 2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı, 60'tan fazla ülkeden 300'ü aşkın bilim insanı ve girişimcinin katılımıyla başladı. Konferans, 'Gıda Güvenliği ve Geleceğin Tarımsal Gıdaları' temasıyla bir ana forum, dört tematik forum, tarımsal gıda bilim ve teknolojisi sergisi ile birçok alt forum ve paralel forumdan oluşuyor. Etkinlik, katılımcıların tarım teknolojilerini paylaşmaları, tarımsal modernizasyonun gelişimini tartışmaları ve yeni bir tarımsal bilim ve teknoloji işbirliği modeli oluşturmaları için bir platform sağlayacak.

03.11.2023 12:55  Güncelleme: 12:56

BEİJİNG, 3 Kasım (Xinhua) -- 2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı, Perşembe günü Çin'in başkenti Beijing'de başladı. Uluslararası konferansa 60'tan fazla ülkeden 300'ü aşkın bilim insanı ve girişimci katılıyor.

"Gıda Güvenliği ve Geleceğin Tarımsal Gıdaları" temalı konferans, bir ana forum, dört tematik forum, tarımsal gıda bilim ve teknolojisi konulu bir serginin yanı sıra çok sayıda alt forum ve paralel forumdan oluşuyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Ekonomi 2023 Dünya Tarımsal Gıda İnovasyon Konferansı Beijing'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement