Samsun'dan Gelen Öğrenciler Kırıkkale Bilim Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

Samsun'dan Gelen Öğrenciler Kırıkkale Bilim Merkezi'ni Ziyaret Etti

Samsun\'dan Gelen Öğrenciler Kırıkkale Bilim Merkezi\'ni Ziyaret Etti

Kırıkkale Belediyesi ve ASELSAN tarafından yapılan Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'ni gezmek için Samsun'dan gelen bir grup öğrenci, atölyelerde çalışmalara katıldı. Bilim Merkezi, çevre illerden gelen ziyaretçileri de ağırlıyor.

13.09.2023 14:09

Samsun'dan gelen bir grup öğrenci, Kırıkkale Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Bilim Merkezi'ne çevre illerden gelen öğrencilerin de ilgi gösterdiği belirtildi.

Samsun'dan gelen kafilenin Bilim Merkezi'ni ziyaret ederek, atölyelerde çalışmalara katıldığı aktarılan açıklamada, "Kırıkkale Belediyesi ve ASELSAN tarafından yapılarak, bir süre önce hizmete açılan Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'ni gezmek için her gün gruplar halinde öğrenci ve öğretmenler geliyor. Çok sayıda sergi düzeneğiyle 7'den 70'e herkesin gezebileceği Bilim Merkezi, Kırıkkaleli misafirlerin yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçilerini de ağırlıyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da savunma sanayinin önemli şehirlerinden Kırıkkale'yi bilimin de üssü yapmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Samsun'dan Gelen Öğrenciler Kırıkkale Bilim Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement