Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan KTÜ'yü ziyaret etti - Son Dakika
Eğitim

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan KTÜ'yü ziyaret etti

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan KTÜ\'yü ziyaret etti

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nü kazandı ve Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret etti. Koçhan, arkeolojiye olan ilgisinden dolayı bu bölümü tercih ettiğini belirtti.

04.10.2023 16:50  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nü kazanan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret etti.

KTÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girerek arkeoloji bölümünü kazanan Koçhan derslere başladı.

Bölümünde derse giren Koçhan, KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu Müdürü Volkan Numan Yıldırım ile Rektör Çuvalcı'yı ziyaret etti.

Çuvalcı, Koçhan'a yeni eğitim öğretim hayatında başarı dileyerek, "Artık büyük bir ailenin mensubu oldunuz. Çok iyi bir fakültemizde, ülke mirasımıza katkı yapan birçok ismi yetiştirmiş arkeoloji bölümümüzde derslere başladınız. Zor ve iyi bir bölüm. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Koçhan ise arkeolojiye meraklı olduğunu belirterek, "O nedenle bu bölümü tercih ettim. Şehrimizin dünyaya açılan kapısı, markamız KTÜ'de eğitim öğretim görme şansı yakalamak ise benim için ayrı bir gurur oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan KTÜ'yü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement