İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri yemek zamlarını çatal bıçaklarla protesto etti - Son Dakika
Eğitim

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri yemek zamlarını çatal bıçaklarla protesto etti

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri, yemeklere yapılan zamları çatal bıçaklarla protesto etmeye devam ediyor. Bugün gerçekleşen protestoda çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. Protestoya katılan öğrenciler, çatal ve bıçakları masalara vurarak slogan attı. Öğrenciler, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı ve olayı cep telefonuyla görüntülemek isteyen öğrencilere de özel güvenlikler müdahale etti.

05.10.2023 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KERİM UĞUR

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri yemeklere yapılan zamları çatal bıçaklarla protesto etmeye devam ediyor. Yemeklere yapılan zamları protesto eden çok sayıda öğrenci bugün gözaltına alındı.

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri, üniversitelerin yemekhanelerinde gerçekleştirdikleri çatal bıçaklı protestolara bugün de devam etti. Yemek saatinde çatal ve bıçakları masalara vurup slogan atan öğrenciler, özel güvenlik görevlileri tarafından yaka paça okul bahçesine çıkartılarak emniyet güçlerine teslim edildi. Öğrenciler emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan yaşanan olayı cep telefonu ile görüntülemek isteyen öğrencilere de özel güvenlikler müdahale etti.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri yemek zamlarını çatal bıçaklarla protesto etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri yemek zamlarını çatal bıçaklarla protesto etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement