Erzurum Diplomasi Akademisine Başvurular Başladı - Son Dakika
Eğitim

Erzurum Diplomasi Akademisine Başvurular Başladı

Erzurum Diplomasi Akademisine Başvurular Başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve gençlik kuruluşlarının desteğiyle Erzurum Diplomasi Akademisine başvurular başladı. Akademi, gençlere diploması, jeopolitik, raporlama, saha çalışmaları gibi konularda ücretsiz eğitimler sunuyor.

20.11.2023 09:44  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve gençlik kuruluşlarının desteğiyle Erzurum Diplomasi Akademisine başvurular başladı.

Sekiz yıldır Erzurum'da gençlere yönelik diploması, jeopolitik, raporlama, saha çalışmaları, çatışma bölgeleri haritalandırma, sunum teknikleri, bölge uzmanlığı ve ülke çalışmaları gibi başlıklarında ücretsiz eğitimler veren Erzurum Diplomasi Akademisi, önceki yıllarda ciddi taleplerle karşılaşmıştı. Erzurum Diplomasi Akademisi, Erzurum merkezli olmakla birlikte, bölgedeki tüm şehirlerde bu alana ilgi duyan gençlere eğitim vermeyi ve farkındalık sağlamayı amaçlayan sivil bir inisiyatifi olarak ifade ediliyor. Aynı zamanda Erzurum Diplomasi Akademisi yapılacak okumalar, araştırmalar, seminerler ve ziyaretlerle alana ilgili gençlerin yol haritalarını çizmelerine yardımcı olan bir tür kariyer programı olarak görülüyor.

Başkan Sekmen; "Gençler kardeşlerimizi bekliyoruz"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gönül coğrafyası ve insanlığın geleceği için Türkiye'nin siyasal ve ekonomik istikrarı kadar etkin dış politika araçlarına sahip olması da olmazsa olmaz bir şartt olduğunu belirterek, " Genç kardeşlerim, Erzurum Diplomasi Akademisinde eğitim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlk günden beridir desteklediğimiz ve bu sene de 8. yıl çalışmalarına başlayacak olan Erzurum Diplomasi Akademisi'nin müracaatları başladı. Okuma, raporlama, sunum ve saha çalışmaları yapacağınız akademimize hemen kayıt yaptırabilirsiniz." dedi.

Erzurum Diplomasi Akademisi'ne başvurular 24 Kasım 2023 tarihine kadar http://www.erzurumdiplomasi.org/ sayfasında yapılabilecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Erzurum Diplomasi Akademisine Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement