Erdemli'de 4. Vitamin C Şenliği düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Erdemli'de 4. Vitamin C Şenliği düzenlendi

Mersin Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Vitamin C Şenliği'nde okul öncesi öğrencilere meyveleri sevdirme ve organik meyve suyu tüketimini arttırma amaçlandı. Şenlikte ayrıca ilçenin simgesi olan limonun tanıtımı yapıldı ve C vitamininin sağlık açısından önemi vurgulandı.

30.11.2023 18:36  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi öğrencilere yönelik meyveleri sevdirme, organik meyve suyu tüketimini arttırmak, ilçesin simgesi olan limonun tanıtımına katkı sunmak ve C vitaminin sağlık açısından önemine dikkat çekmek için 4. Vitamin C Şenliği düzenlendi.

Erdemli Sahil bandı tören alanında düzenlenen şenlikte konuşan Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, çocukların bu şenlikte çok güzel bir de örnek davranış sergilediğini ifade ederek, Çocuklarımız bu şenlikte stantlarda bulunan ürünlerin satışından elde edilen gelir ise ilçemizde bulunan SMA Hastası Mehmet Ali bebek için kullanılacak. Ben şimdiden destek veren ve şenliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, Türkiye'nin dört bir yanında Erdemli denince akla narenciyenin geldiğine dikkat çekerek, Narenciyenin güzel kokusu ve tadı ile birlikte çocuklarımızın coşkulu gülen yüzleri bizleri çok mutlu ediyor. Harika bir şenlik olmuş. Çocuklarımızın olduğu her etkinlik güzeldir diye konuştu.

Daha sonra, İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, çocuklarla birlikte şenlikte eğlenerek çocuklarla güzel vakit geçirdi. Konuşmaların ardından şenliğe katılan okul öncesi sınıfların kortej geçişi yapıldı. Kortej geçişinin ardından protokol üyeleri stantları gezdi. (DHA)

Erdemli\'de 4. Vitamin C Şenliği düzenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Erdemli'de 4. Vitamin C Şenliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement