Açık öğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF son kayıt tarihi! - Son Dakika
Eğitim

Açık öğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF son kayıt tarihi!

Açık öğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF son kayıt tarihi!

2023-2024 eğitim yılı güz dönemi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri tarihleri belli oldu. Kayıt yenileme işlemleri 02 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 22.00'de sona erecek. Öğrencilerin kayıt yenileme, yatay geçiş ve ders ekleme gibi işlemlerini bu süre zarfında gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bu tarihlerin dikkatle takip edilmesi ve işlemlerin zamanında tamamlanması, sorunsuz bir eğitim dönemi geçirilmesine yardımcı olacak.

28.09.2023 15:34  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim görmeyi planlayan adaylar için beklenen kayıt yenileme takvimi sonunda belli oldu. 2023-2024 eğitim yılı güz dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri, öğrencilerin ve ailelerin merakla beklediği bir konuydu. İşte, yeni dönem AÖF kayıt yenileme işlemi hakkında detaylar...

AÇIK ÖĞRETİM ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlem tarihleri belli oldu. AÖF kayıt yenileme işlemleri 02 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 22.00'de sona erecektir.

Bu takvime göre, öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini bu tarihler arasında tamamlamalıdır. Yatay geçiş, ders ekleme, kayıt yenileme (ekle-sil) gibi önemli işlemler bu süreçte gerçekleştirilecektir.

Açıköğretim üniversite kayıtları ve AÖF kayıt yenileme işlemleri için bu tarihleri göz önünde bulundurarak gerekli planlamaları yapabilirsiniz. Özellikle kayıt yenileme işlemleri için belirlenen son tarih olan 16 Ekim'e dikkat etmek önemlidir.

Eğitim hayatını Açıköğretim Fakültesi'nde sürdürecek olan öğrencilere başarılar dileriz. Kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini zamanında tamamlamak, sorunsuz bir eğitim dönemi geçirmenize katkı sağlayacaktır.

Son Dakika Eğitim Açık öğretim üniversite kayıtları ne zaman? AÖF son kayıt tarihi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement