Zelenskiy, Donetsk bölgesine ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika
Dünya

Zelenskiy, Donetsk bölgesine ziyaret gerçekleştirdi

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Donetsk bölgesindeki Khortytsia Operasyonel ve Stratejik Grubu'nun askerlerine madalya verdi. Zelenskiy, askerlere hitap ederek gelecekteki zaferlerine en fazla katkıyı yapacak olanların onlar olduğunu söyledi. Daha sonra Donetsk'teki bir benzin istasyonunda askerler ve personel ile kahve içti ve fotoğraf çektirdi.

26.06.2023 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Zelenskiy'den Donetsk bölgesine ziyaret

DONETSK - Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk bölgesini ziyaret ederek, Bakhmut şehri çevresindeki şiddetli çatışmalarda adlarını duyuran Khortytsia Operasyonel ve Stratejik Grubu'nun askerlerine madalya verdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk bölgesini ziyaret etti. Bakhmut şehri çevresindeki şiddetli çatışmalarda adlarını duyuran Khortytsia Operasyonel ve Stratejik Grubu'nun askerleriyle bir araya gelen Zelenskiy, askerlere hitap ederek madalya verdi. Zelenskiy, "Ülkedeki herkes şu anda en zor işi yaptığınızı biliyor. Herkes biliyor ki bugün doğu yönü çok çetin. Gelecekteki zaferimize en fazla katkıyı yapacak olan siz olacaksınız" dedi.

Zelenskiy, daha sonra Donetsk'teki bir benzin istasyonuna uğrayarak, buradaki askerler ve personel ile kahve içti, fotoğraf çektirdi.

Zelenskiy, Donetsk bölgesine ziyaret gerçekleştirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Zelenskiy, Donetsk bölgesine ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement