Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Türkiye'den ayrıldı - Son Dakika
Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Türkiye'den ayrıldı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Türkiye\'den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle İstanbul'a gelen Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, programlarını tamamlayarak Türkiye'den ayrıldı. Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vahdettin Köşkü'nde görüştükten sonra Fener Rum Patrikhanesi'nde anmaya katıldı ve Patrik Bartholomeos ile görüştü. Ardından Atatürk Havalimanı'na hareket eden Zelenskiy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın da bulunduğu bir heyet tarafından uğurlandı.

08.07.2023 14:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle geldiği İstanbul'da programlarını tamamlayan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Türkiye'den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün Vahdettin Köşkü'nde bir araya gelen, bu sabah da Fener Rum Patrikhanesi'nde anmaya katılıp Patrik Bartholomeos ile görüşen Zelenskiy, daha sonra Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın yanı sıra Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu heyet tarafından uğurlanan Zelenskiy, uçakla İstanbul'dan ayrıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement