Ronaldo'nun İran ziyareti izdihama sebep oldu - Son Dakika
Dünya

Ronaldo'nun İran ziyareti izdihama sebep oldu

Ronaldo\'nun İran ziyareti izdihama sebep oldu

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Asya Şampiyonlar Ligi maçı için Al Nassr takımıyla Tahran'a gelmesi büyük bir izdiham yarattı. Ronaldo ve takım arkadaşları, İran'ın başkenti Tahran'da binlerce futbolsever tarafından karşılandı. Ancak Persepolis kulübü Asya Futbol Konfederasyonu tarafından seyircisiz oynanma cezası aldığı için taraftarlar Ronaldo'yu sahada izleyemedi.

22.09.2023 12:57  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekizli futbolcu Ronaldo İran'da izdihama sebep oldu. Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo , Asya Şampiyonlar Ligi maçı için Al Nassr takımıyla birlikte Tahran'a geldiğinde binlerce futbolsever tarafından Tahran'da karşılandı. Hayranlar, pazartesi günü İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı'na inişinden önce oyuncuyu taşıyan uçağı navigayonda takip etti. Ardından binlerce hayran, Al Nassr formalarıyla, takım otobüsünün başkentteki havalimanından ayrıldığı anı alkışlar ve tezahüratlarla karşılamak için toplandı.

MAÇ SEYİRCİSİZ OLARAK OYNANDI

Tahran belediyesi, Ronaldo ve takım arkadaşlarını İran'a hoş geldiniz diyen Farsça, İngilizce ve Arapça mesajları içeren afişlerle şehri süsledi. Persepolis, 2020'de bir Hint kulübüne hakaret olarak kabul edilen bir sosyal medya gönderisi nedeniyle Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) tarafından ceza olarak maç seyircisiz oynandı. Ünlü futbolcuyu bir an görmek için büyük çaba harcayan hayranlar, onu sahada izleyemedi.

TAKIM OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖR 150 BİN TAKİPÇİ KAZANDI

Online olarak paylaşılan videolar, oyuncuları kuzeybatı Tahran'daki lüks Espinas Palace oteline taşıyan otobüsün etrafında yoğun güvenlik önlemlerinin alındığını gösterdi. Otele yakın bir yerde, görüntüler birçok hayranın otobüsün ardından koştuğunu gösterdi. Otobüsün sürücüsünün birkaç saat içinde Instagram'da yaklaşık 150.000 takipçi kazandığı bildiriliyor.

PERSEPOLİS YÖNETİCİ RONALDO'YA İRAN HALISI HEDİYE ETTİ

Persepolis yöneticisi futbolcuya renkli el dokuması bir İran halısı hediye etti. Reza Darvish, Persepolis kulübünün başkanı, " İran'da çok popüler olduğunun nedenlerinden biri Filistin halkını desteklediğinizdir" dedi ve Ronaldo, "Evet, bundan çok mutluyum" dedi.

Son Dakika Dünya Ronaldo'nun İran ziyareti izdihama sebep oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement