Malezya'da Özel Jetin Düşmesi Sonucu 10 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Malezya'da Özel Jetin Düşmesi Sonucu 10 Kişi Hayatını Kaybetti

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da havalimanına inişe geçtiği sırada düşen bir özel jetin otoyoldaki motosiklet ile bir araca çarpması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

17.08.2023 15:51  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da havalimanına inişe geçtiği sırada düşen bir özel jetin otoyoldaki motosiklet ile bir araca çarpması sonucu 10 kişi yaşamını yitirdi.

Malezya'da Özel Jet Kazası: 10 Kişi Hayatını Kaybetti

OTOYOLA DÜŞÜP ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da 6'sı yolcu olmak üzere 8 kişinin bulunduğu Beehcraft 390 Premier 1 tipi özel bir jet, Sultan Abdul Aziz Shah Havalimanı'na iniş yaptığı sırada otoyola düştü. Hızla düşen jet, otoyoldaki motosiklet ile araca çarptıktan sonra alev topuna döndü.

Malezya'da Özel Jet Kazası: 10 Kişi Hayatını Kaybetti

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

O anlar araç kameralarına yansırken, olay yerine ambulans ve kurtarma ekibi gönderildi. Jetteki 8 kişi, motosiklet sürücüsü ve araç şoförü olmak üzere toplam 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Malezya Sivil Havacılık Biriminden (CAAM) yapılan açıklamada, "Subang Hava Trafik Kontrol Kulesi 14.51'de olay yerinden duman çıktığını gözlemledi, ancak uçak tarafından herhangi bir imdat çağrısı yapılmadı" ifadeleri kullanıldı.

Malezya'da Özel Jet Kazası: 10 Kişi Hayatını Kaybetti

DÜŞÜŞ SIRASINDA KULE İLE BAĞLANTISI KESİLDİ

Özel jetin Langkawi Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaptığı, düşüş sırasında kule ile bağlantısının kesildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malezya'da Özel Jet Kazası: 10 Kişi Hayatını Kaybetti
Malezya\'da Özel Jetin Düşmesi Sonucu 10 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Malezya'da Özel Jetin Düşmesi Sonucu 10 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement