Lieberman'dan Küstah Benzetme - Son Dakika
Dünya

Lieberman'dan Küstah Benzetme

Lieberman\'dan Küstah Benzetme

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Mavi Marmara davasını sert dille eleştirdi.

06.11.2012 15:38  Güncelleme: 15:41

İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman,"kanguru davası" olarak nitelediği, İstanbul'da başlayan Mavi Marmara davasıyla ilgili olarak, Netanyahu hükümetinin İsralli subayları, "hukuk savaşı"ndan korumak için elinden gelenini yapacağını söyledi.

İsrail'in "şahin" Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, dört İsrailli komutanın yargılandığı, İstanbul'daki Mavi Marmara davasını sert dille eleştirirken "kanguru davası" nitelemesini yaptı ve İsrail'in özür dilemeyeceğini yineledi.

Avigdor Lieberman, "İsrailli subaylara karşı Türkiye'de "kanguru davası'nın açılması, Türk otoritelerin ilişkileri onarma isteğinin bulunmadığını gösteriyor" dedi. Lieberman, Jerusalem Post tarafından yansıtılan açıklamalarında "Türk otoriteleri, bölgemizdeki sorunların çözümü için İsrail ile işbirliğini yapmak yerine daha çok gereksiz ihtilaflar ve gerginlikleri yaratıyor" ifadelerini kullandı.

"GÖREVİMİZİ YAPTIĞIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLEMEYECEĞİZ"

Bu arada, Lieberman, "Türkiye'ye ve vatandaşlarına saygımız var ama İsrailli vatandaşları savunup görevimizi yaptığımız için özür dilemeyeceğiz" dediği açıklamalarında Netanayu hükümetini kastederek "İsralli subayları ve tüm cesur askerlerimizi, kendilerine karşı kullanılan yeni muharebe (şekli) olan "hukuk savaşı'ndan savunmak için ellerinden gelenini yapacak" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Lieberman'dan Küstah Benzetme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement