Kremlin Sözcüsü: Tahıl Anlaşması Rusya ile ilgili kısmı uygulanmadı - Son Dakika
Dünya

Kremlin Sözcüsü: Tahıl Anlaşması Rusya ile ilgili kısmı uygulanmadı

Kremlin Sözcüsü: Tahıl Anlaşması Rusya ile ilgili kısmı uygulanmadı

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya ile ilgili bölümünün uygulanmadığını ve Tahıl Anlaşması'nın sona erdiğini belirtti. Peskov, anlaşmanın tamamlanmasıyla birlikte Rusya'nın anlaşmanın uygulanmasına geri döneceğini söyledi. Türkiye'nin arabuluculuğuyla varılan Tahıl Anlaşması, bugün gece yarısında sona eriyor.

17.07.2023 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Tahıl Anlaşması'nın Rusya ile ilgili bölümünün şu ana kadar uygulanmadığını ve anlaşmanın sona erdiğini belirtti.

Rus medyasına açıklama yapan Dmitry Peskov'un, "Aslında Karadeniz Anlaşmaları'nın geçerliliği bugün sona ermiştir. Rusya Federasyonu Başkanının da daha önce söylediği gibi son tarih 17 Temmuz'dur. Maalesef bu Karadeniz anlaşmasının Rusya ile ilgili kısmı şu ana kadar uygulanmadı. Dolayısıyla etkisi sona ermiştir. Tahıl anlaşması durmuştur. Rusya ile ilgili kısım tamamlanır tamamlanmaz, Rus tarafı derhal bu anlaşmanın uygulanmasına geri dönecektir" dediği belirtildi. Türkiye'nin arabuluculuğuyla varılan Tahıl Anlaşması, bugün gece yarısında sona eriyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Kremlin Sözcüsü: Tahıl Anlaşması Rusya ile ilgili kısmı uygulanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement