İzmir Açıklarında 65 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 78 Düzensiz Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Dünya

İzmir Açıklarında 65 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 78 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İzmir Açıklarında 65 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 78 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İzmir'in Çeşme ve Menderes ilçeleri açıklarında lastik botlarda bulunan bir grup düzensiz göçmenin bilgisi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 65 düzensiz göçmen kurtarılarak karaya çıkarıldı. Ayrıca Dikili ve Urla ilçeleri açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 78 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

30.10.2023 21:41

İzmir açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 65 düzensiz göçmen kurtarıldı, 78 düzensiz göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çeşme ve Menderes ilçeleri açıklarında, lastik botlarda bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine, bölgeye ekip sevk edildi.

Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen toplam 65 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.

Ekipler, Dikili ve Urla ilçeleri açıklarında ise yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan lastik botlardaki toplam 78 düzensiz göçmeni yakaladı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İzmir Açıklarında 65 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 78 Düzensiz Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement