İran Gazetesi Ronaldo'nun Kız Arkadaşının Fotoğrafını Manipüle Etti - Son Dakika
Dünya

İran Gazetesi Ronaldo'nun Kız Arkadaşının Fotoğrafını Manipüle Etti

İran Gazetesi Ronaldo\'nun Kız Arkadaşının Fotoğrafını Manipüle Etti

İran'ın en muhafazakar gazetesi olan Hamshahri, Cristiano Ronaldo'nun ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlarken, kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in kıvrımlı kalçasını fotoşopla keserek manipülasyon yaptı. Bu durum, kadınlara bakış açısının çarpıklığını gösteriyor ve Georgina Rodriguez'i üzecek.

16.02.2024 12:08  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'ın en muhafazakar gazetesi olan Hamshahri, Ronaldo'nun ailesi ile çekmiş bir fotoğrafı, fotoğrafa dar elbise kiyen kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in kıvrımlı kalçasını fotoşopla kesip yayınladı.

Konuyla ilgili İngiltere'nin The Sun gazetesine konuşan bir kaynak şunlarısöyledi: "Georgina çok üzülecek. Vücudu için çok çalışıyor ve kıvrımlarından çok gurur duyuyor.

"Sadece bir popo olduğu halde, bazı bölgelerde kadınlara bakış açısının nasıl çarpık olduğunu gösteriyor."

30 yaşındaki model, sosyal medyada poposunu sergilemeyi seviyor. Ancak Ronaldo ile Suudi Arabistan'a taşındığından beri Müslüman geleneklerini takip ederek örtünüyor.

Belçika milletvekili Darya Safai, dijital manipülasyonu fark edenlerden biri olarak, "Bu tam olarak cahillerin kadınlara nasıl baktığını gösteriyor" dedi.

İngiliz-Iranlı oyuncu Omid Djalili ise "Kadınlara böylesine az saygı göstererek onları kamuoyu önünde çirkinleştirmek, çok şey anlatıyor" dedi.

İran Gazetesi, Ronaldo'nun Kız Arkadaşının Fotoğrafını Sansürledi

Son Dakika Dünya İran Gazetesi Ronaldo'nun Kız Arkadaşının Fotoğrafını Manipüle Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement