Eskişehir'de Gazze'de İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı - Son Dakika
Dünya

Eskişehir'de Gazze'de İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Eskişehir'deki camilerde, İsrail'in Gazze'de bulunan Ehli Arap Hastanesi'ne yaptığı saldırıda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından cemaat Reşadiye Camisi'nin avlusunda toplandı ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edildi.

19.10.2023 02:24

- Eskişehir'de Gazze'de İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

ESKİŞEHİR - Tüm Türkiye'de olduğu Eskişehir'deki camilerde de İsrail'in Gazze'de bulunan Ehli Arap Hastanesi'ne yaptığı saldırılar sonucu vefat edenler için öğle namazına müteakip gıyabı cenaze namazı kılındı.

Eskişehir'deki tüm camilerde öğle namazı öncesinde İsrail'in Gazze'de bulunan Ehli Arap Hastanesi'ne yaptığı saldırılar sonucunda hayatını kaybedenler için sala okundu. Öğle namazının ardından cemaat Odunpazarı ilçesinde bulunan Reşadiye Camisi'nin avlusunda toplandı. Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybedenler için cenaze namazı kıldırdı. Gıyabi cenaze namazında Gazze'de vefat edenler için dua edildi.

Eskişehir\'de Gazze\'de İsrail\'in hastane saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Eskişehir'de Gazze'de İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement