ABD, düştükten sonra kaybolan F-35 uçağını bulmak için halktan yardım istedi - Son Dakika
Dünya

ABD, düştükten sonra kaybolan F-35 uçağını bulmak için halktan yardım istedi

Kuzey Amerika'da deniz piyadelerine ait bir F-35 uçağı, Kuzey Charleston bölgesinde uçuş yaparken arıza vererek düştü. Pilotun sağ kurtulduğu olayın ardından bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Kayıp uçağı arama çalışmaları karadan ve havadan sürerken, yerel halktan da yardım istendi.

18.09.2023 10:51  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Amerika'da pilotun sağ kurtulmasının ardından düşen deniz piyadelerine ait F-35 uçağı için arama başlatıldı. Pilotun paraşütle atlayarak kurtulduğu uçağı bulmak için yetkililer halktan da destek istedi.

PİLOT PARAŞÜTLE ATLAYARAK KURTULDU

ABD Ordusu Sözcülerinden Binbaşı Melanie Salinas, yaptığı açıklamada, deniz piyadelerine ait bir F-35 uçağının, Güney Carolina eyaletine bağlı Kuzey Charleston bölgesinde uçuş yaptığı esnada arıza verdiğini bildirdi. Pilotun paraşütle atlayarak kurtulduğunu aktaran Salinas, düşen F-35 uçağı için bölgede arama çalışmalarının başlatıldığını belirtti.

ABD, kayıp F-35 savaş uçağını bulmak için halktan yardım istedi

YEREL HALKTN YARDIM İSTENDİ

Arama çalışmaları karadan ve havadan sürerken, yetkililer, yerel halktan da uçağın bulunması konusunda yardım istedi. Söz konusu F-35 uçağının, eğitim uçuşunda olduğu ve aynı eğitime katılan başka bir F-35'in güvenli şekilde Salinas'daki hava üssüne döndüğü kaydedildi.

ABD, düştükten sonra kaybolan F-35 uçağını bulmak için halktan yardım istedi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya ABD, düştükten sonra kaybolan F-35 uçağını bulmak için halktan yardım istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement