Sunexpress, Antalya'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya'ya Yeni Uçuşlar Başlatıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Sunexpress, Antalya'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya'ya Yeni Uçuşlar Başlatıyor

Sunexpress, Antalya\'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya\'ya Yeni Uçuşlar Başlatıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz dönemi için Antalya'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya'ya yeni uçuşlar başlatacak.

08.07.2013 17:36

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz dönemi için Antalya'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya'ya yeni uçuşlar başlatacak. SunExpress, Antalya'dan haftada 2 kere düzenlediği Gaziantep ve Samsun uçuşlarını da haziran itibarıyla haftada 3'e çıkaracak. Yeni uçuşların eklenmesinden sonra SunExpress'in Antalya çıkışlı iç hat destinasyon sayısı 11'e, Antalya çıkışlı ve varışlı iç hat uçuşlarının sayısı ise haftada 126'ya yükselecek.

SunExpress'in 12 Mayıs'ta başlayacak yeni Antalya – Bodrum uçuşları perşembe ve cuma, 13 Haziran'da başlayacak Kayseri ile Malatya uçuşları ise pazartesi ve cuma günleri karşılıklı olarak gerçekleşecek. SunExpress halen pazartesi ve cuma günleri yaptığı Antalya – Gaziantep seferlerine çarşamba günlerini, çarşamba ve cumartesi gerçekleştirdiği Antalya – Samsun uçuşlarına da pazartesi seferlerini ekleyecek.

SunExpress yaz mevsimi boyunca gerçekleştireceği Adana, Bodrum, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van seferleriyle, Antalya'ya en yoğun iç hat seferi düzenleyen havayolu olacak.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Sunexpress, Antalya'dan Bodrum, Kayseri ve Malatya'ya Yeni Uçuşlar Başlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement