İstanbul Park'tan Lg Pit Kızları Geçti! - Son Dakika
Basın Bültenleri

İstanbul Park'tan Lg Pit Kızları Geçti!

İstanbul Park\'tan Lg Pit Kızları Geçti!

BASIN BüLTENİDİR.

29.05.2010 18:57

BASIN BüLTENİDİR.

LG pit kızı olarak seçilen Tuğba Karaca, Merve Karan, Elif Ece Uzun, Irmak Atuk ve Zeynep Dörtkardeşler, 28 Mayıs Cuma günü başlayan ve İstanbul Park Pisti’nde gerçekleştirilen dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun heyecanını hız tutkunlarıyla beraber yaşadı.

İstanbul Park’ta yerlerini alan LG pit kızları kendilerine özel fotoğraf çekiminde nefes kesen pozlar verdi. Yarış ve pilotlar kadar ilgi gören LG pit kızları, yarış sırasında da oldukça heyecanlı dakikalar geçirdiler.

LG Electronics Hakkında

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS), dünyanın dört bir yanında, 84 yan kuruluşu da dahil olmak üzere 115 iş biriminde 84,000’den fazla kişiye iş imkanı sağlıyor 2008 yılında dünya çapındaki satış rakamı 44.7 milyar dolar olan LG, Ev Eğlence Sistemleri, Mobil İletişim, Ev Aletleri, Klima Sistemleri ve İş çözümleri olmak üzere beş iş biriminden meydana geliyor. LG düz ekran televizyonlar, ses ve görüntü cihazları, mobil telefonlar, klima cihazları ve çamaşır makineleri konusunda dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor. LG, hem Formula 1(tm) Küresel Ortağı, hem de Formula 1(tm).Teknoloji Ortağı olmak üzere uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. LG, en üst düzeydeki bu bağlantı kapsamında, bu küresel spor etkinliğinin resmi tüketici elektroniği, cep telefonu ve veri işlemcisi destekçisi olarak birtakım ayrıcalıklara ve pazarlama haklarına sahip oluyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri İstanbul Park'tan Lg Pit Kızları Geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement