Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda 12 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19.03.2024 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde 12 şahıs yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 01- 18 Mart'ta aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü. Ekipler, hakkında "Cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.Ü.'yü Boğazlıyan ilçesinde, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan B.A. isimli şahsı ve hırsızlık suçundan 2 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ö.K.'yı ise Yozgat merkezde yakaladı.

Ekipler ayrıca merkez ve ilçelerde çeşitli suçlardan 2 ay ile 2 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 9 şahsı yakaladı.

Yakalanan 12 şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement