Yasak Gümelerde Ördek Avlananlara Ceza Yağdı - Son Dakika
3. Sayfa

Yasak Gümelerde Ördek Avlananlara Ceza Yağdı

Yasak Gümelerde Ördek Avlananlara Ceza Yağdı

Edirne’de merkezde 2 köyde göl kenarına konulan yasak gümelerde ördek avlayan 4 kişiye, toplam 17 bin lira para cezası kesildi.

23.12.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de merkezde 2 köyde göl kenarına konulan yasak gümelerde ördek avlayan 4 kişiye, toplam 17 bin lira para cezası kesildi.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, merkez Doyran ve Yenikadın köylerinde yasak olan gümelerde teyp ve canlı mührelerle ördek avlandığı belirlenen 4 kişiye para cezası uyguladı. İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, Doyran köyünde 2 kişiyi gümede, teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit etti. 2 kişiye 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefetten 4 bin 458 lira para cezası kesildi. Yenikadın köyünde de yapılan kontrollerde yasak olduğu bilinen gümede, teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit edilen bir kişiye, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten 3 bin 920 TL idari para cezası verilirken, yine aynı köyde teyp ve 5 adet canlı mühre ile avlandığı tespit edilen bir kişiye 4 bin 197 lira idari para cezası kesildi.

Öte yandan, yasak av malzemeleri Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yasak Gümelerde Ördek Avlananlara Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement