Van'da düzensiz göçmenler yakalandı, 5 organizatör tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Van'da düzensiz göçmenler yakalandı, 5 organizatör tutuklandı

Van\'da düzensiz göçmenler yakalandı, 5 organizatör tutuklandı

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti yapan şahısların deşifresine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Yapılan operasyonlarda 11 organizatör hakkında adli işlem yapıldığı ve 5 organizatörün tutuklandığı açıklandı. Ayrıca, pet shop dükkanı başta olmak üzere bazı mekanlarda yakalanan düzensiz göçmenlerin görüntüleri de paylaşıldı.

26.02.2024 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da aralarında pet shop dükkanının da bulunduğu bazı mekanlarda düzensiz göçmen yakalanırken 5 organizatör ise tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonlarda; 11 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 5 organizatör tutuklanmıştır" denildi.

Van Emniyet Müdürlüğünün paylaştığı görüntülerde pet shop dükkanı başta olmak üzere bazı mekanlarda yakalanan düzensiz göçmenlerin görüntüsü de yer verildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Van'da düzensiz göçmenler yakalandı, 5 organizatör tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement