Tekirdağ Kapaklı'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 3 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ Kapaklı'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 3 Gözaltı

Tekirdağ Kapaklı\'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 3 Gözaltı

Tekirdağ Kapaklı'da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu satan 3 şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri, Y.U., A.Ç. ve R.A. isimli şahısları yakalayarak 56 poşet bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirdi. Y.U. ve A.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken R.A. tutuklandı.

15.03.2024 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Kapaklı'da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu satan 3 şahıs gözaltına alındı.

Olay, Kapaklı Yıldızkent Mahallesi Gazi Osmanpaşa Caddesi ile Gediz Sokak arasında meydana geldi. Uyuşturucu madde satışına yönelik çalışma gerçekleştiren polis ekipleri, Y.U., A.Ç. ve R.A. isimli şahısları yakaladı.

56 poşet bonzai ele geçirildi

Yakalanan şüpheli şahısların üstünde ve evinde arama yapan ekipler; 56 adet kilitli poşette bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi. Emniyette yapılan işlemlerin ardından adli mercilere çıkartılan şahıslardan Y.U ve A.Ç adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken R.A. isimli uyuşturucu satıcısı tutuklandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ Kapaklı'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement