Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Tekirdağ'da yapılan jandarma operasyonlarında bonzai, esrar ve tabancalar ele geçirildi. Çorlu Kazımiye Mahallesinde yapılan aramada 113 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet kilitli demir kasa ve 2 bin 300 TL para bulundu. Ayrıca, Çorlu Açık Cezaevinden firar eden bir şahıs yakalandı ve yanında 700 gram bonzai ile uyuşturucu madde kullanma aparatı bulundu. Süleymanpaşa Bahçelievler Mahallesi'nde ise bir şahsın aracında tabanca, şarjör ve fişekler ele geçirildi.

16.03.2024 11:52  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda bonzai, esrar ve tabancalar ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Çorlu Kazımiye Mahallesinde K.B.T. isimli şahsın evinde yapılan arama sonucunda, 113 gram esrar, 1 adet hassas Terazi, 1 adet kilitli demir kasa, suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 300 TL Para ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Ekiplerce devam eden çalışmalarda ise Çorlu Açık Cezaevinden firar eden B.A. isimli şahıs Büyükyoncalı Aziziye Mahallesinde yakalandı. Şahsın yanında bulunan E.Ö. ve D.T. isimli şahıslarında yapılan üst aramasında 700 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınarak soruşturma işlemleri başlatıldı.

Süleymanpaşa Bahçelievler Mahallesi'nde de S.B. isimli şahsın aracında tabanca, şarjör ve 56 adet fişek ayrıca 1 adet kurusıkı tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi.

Şahıs hakkında işlem başlatıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement