Tefecilik yapan baba ve 2 oğluna jandarmadan operasyon - Son Dakika
3.Sayfa

Tefecilik yapan baba ve 2 oğluna jandarmadan operasyon

Eskişehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 'Tefecilik' yaptığı belirlenen baba ve 2 oğlu yakalandı.

02.11.2023 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tefecilik yapan baba ve 2 oğluna jandarmadan operasyon

Senet karşılığı borç para verdikleri, cebir ve şiddetle borçları katladıkları, mağdurların gayrimenkulleri ile araçlarını üzerlerine geçirdikleri belirlendi

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 'Tefecilik' yaptığı belirlenen baba ve 2 oğlu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 3 şahsın tefecilik yaptığı tespit edildi. Şüpheliler hakkında yapılan araştırmada, senet karşılığı borç para verdikleri, cebir ve şiddetle borçları katladıkları, mağdurların gayrimenkulleri ile araçlarını üzerlerine geçirerek tefecilik yaptıkları tespit edilen baba ve 2 oğlunun yakalanması amacıyla KOM Şube Müdürlüğü, Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 'Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran Operasyonu' gerçekleştirildi. Şüphelilere ait evlerde ve araçlarda yapılan aramalarda, 6 adet isme yazılmış 6 milyon TL değerinde senet, 1 adet isme yazılmış senet fotokopisi, 1 adet 1 buçuk milyon TL değerinde tapu senedi, 95 adet boş senet, 13 adet 9 milimetre mermi, 1 adet kelepçe, 3 bin 110 TL nakit para, 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan baba ve 2 oğlu hakkında 'Tefecilik' suçundan soruşturma başlatıldı. Şahıslar, işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden baba Y.T. ve oğlu M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer oğul M.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tefecilik yapan baba ve 2 oğluna jandarmadan operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tefecilik yapan baba ve 2 oğluna jandarmadan operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement