İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir'in Taksim'e geliş görüntüsü ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir'in Taksim'e geliş görüntüsü ortaya çıktı

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir'in Taksim'e geliş görüntüsü ortaya çıktı Terörist Albashir, bombalı saldırı öncesi mağazadan alışveriş yapmış Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

18.11.2022 13:24  Güncelleme: 13:55

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir'in Taksim'e geliş görüntüsü ortaya çıktı

Terörist Albashir, bombalı saldırı öncesi mağazadan alışveriş yapmış

İSTANBUL - Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bombayı taşıyan Ahlam Albashir ile birlikte Bilal Hassan, Yasir El-Korali'nin Taksim'e geliş görüntüleri ortaya çıktı.

Taksim'de 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıya ilişkin soruşturma sürdürülüyor. Bu kapsamda da yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Bombayı taşıyan Ahlam Albashir ile birlikte Bilal Hassan, Yasir El-Korali'nin Taksim'e geliş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 3 teröristin beyaz bir araçla saat 15.00 sıralarında Taksim'e geldikleri görülüyor. Görüntülerde Ahlam Albashir'in elindeki çantayla araçtan indiği ve ardından aracın oradan uzaklaştığı görülüyor. Bombacının ayrıca saldırı öncesi bir mağazaya girdiği başka bir güvenlik kamerasına yansıyor.

İstiklal Caddesi\'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir\'in Taksim\'e geliş görüntüsü ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir'in Taksim'e geliş görüntüsü ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement