Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti - Son Dakika
3. Sayfa

Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti

Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca devreye polisler girdi.

19.01.2022 13:15  Güncelleme: 14:27

Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti

GAZİANTEP - Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca devreye polisler girdi. Ekipler tomalarla kar kürerken trafik polisleri ise kar, soğuk ve tipiye rağmen yolda kalanların yardımına yetişti.

Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle mar kalınlığı yüksek kesimlerde 60 santimetreyi, kent merkezinde ise 40 santimetreyi aştı. Yoğun yağış nedeniyle karla mücadele ekiplerinin yetersiz kalmasının ardından ise polisler devreye girdi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ve toplumsal olaylarda kullanılan tomalar, bu kez ise Gaziantep'in sokaklarında kar küredi.

Kentin farklı noktalarında yayan olarak görev yapan ve şehir trafiğinin akışını sağlamaya çalışan trafik polisleri ise yolda kalan araçların yardımına yetişti. Kimi zaman tır ve kamyonların altına yatarak, kar temizleyen polisler, kimi zaman ise kara saplanan araçları kurtarılmasına yardım etti.

Gece boyu çalışan polisler sabahın ilk ışıkları ile birlikte karla mücadele ve araçları kurtarma çalışmaları sürdü.

Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tomalar kar küredi trafik polisleri yolda kalan araçlara yardım etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement