Yakınını arayıp "Gelin beni alın" diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Yakınını arayıp "Gelin beni alın" diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti

Antalya'da bisikletiyle dolaşmaya çıkan Hakan Paksoy isimli şahıs, aniden rahatsızlanınca telefonla bir yakınını arayarak "Çok kötüyüm, gelin beni alın" dedi. Yakınından gelecek yardımı bekleyemeden durumu ağırlaşan Paksoy, oturduğu bankta hayatını kaybetti. Oğlunun cansız bedenini gören annesi ise sinir krizi geçirdi.

02.03.2021 16:33  Güncelleme: 18:10

Antalya'nın Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı'ndaki Şehitler Parkı'nda saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir süre önce cezaevinden tahliye olan 42 yaşındaki Hakan Paksoy, hava almak için bisikleti ile dışarı çıktı. Bisikleti ile dolaşan Paksoy, bir yakınını cep telefonundan arayıp, "Çok kötüyüm, gelin beni alın" dedi.

BANKTA HAREKETSİZ BULUNDU

Ardından bisikletini ayağa alıp, banka oturan Paksoy'un durumu ağırlaştı. Görüşme sonrası parka gelen yakınları Hakan Paksoy'un bank üzerinde hareketsiz yattığını gördü. Bölgeye, 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Paksoy'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Oğlunun ölüm haberini alıp olay yerine gelen Gülseren Paksoy ise sinir krizi geçirdi. Bankta yatan oğlunun cenazesine bakan Paksoy, "Hakanım, seni son bir kez göreydim. Bırakıp gittin beni" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yakınını arayıp 'Gelin beni alın' diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti

KALABALIK MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİ

Olay yeri inceleme ekipleri çalışması sırasında cenazenin etrafını kare örtü ile kapattı. Polisin çalışmasını kalabalık meraklı gözlerle izledi. Paksoy'un cenazesi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yakınını arayıp 'Gelin beni alın' diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti
Yakınını arayıp "Gelin beni alın" diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yakınını arayıp 'Gelin beni alın' diye yardım isteyen adam, oturduğu bankta hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement