Siirt'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Siirt'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandı

Siirt'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandıSİİRT - Siirt'in Kurtalan ilçesinde kafede garson olarak çalışan 33 yaşındaki bir kişi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

04.08.2019 17:18  Güncelleme: 17:20

Siirt'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandı

SİİRT - Siirt'in Kurtalan ilçesinde kafede garson olarak çalışan 33 yaşındaki bir kişi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Kurtalan ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Gençlik Parkı'ndaki kafede meydana geldi. İddiaya göre, kafede garson olarak çalışan Kerem İ. çay ocağını temizlediği sırada ocaktaki kabloların kısa devre yapması sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Yaralı, kafede çalışanların fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince Kurtalan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından iki kez kalbi duran Kerem İ., tekrardan hayata döndürüldü. Kerem İ., daha sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada ilk müdahalesinin ardından durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Kerem İ., yoğun bakım ünitesine alındı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Siirt\'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Siirt'te elektrik akımına kapılan garson ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement