18 yaşındaki bir anne, sevgilisiyle kaçan annesini canlı yayında anlattı - Son Dakika
3.Sayfa

18 yaşındaki bir anne, sevgilisiyle kaçan annesini canlı yayında anlattı

Sevgilisinin, annesiyle kaçtığını söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Nehir'in anlattıkları akıllara durgunluk verdi. Annesinin damadından hamile olduğunu söyleyen Nehir, "Sevgilim, annemle benim aramda yatar yüzünü de ona dönerdi" dedi. Duydukları karşısında şaşkına dönen Anlı ise Nehir'i özel konuları konuşmaması gerektiği konusunda uyardı.

20.03.2024 14:16  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 yaşındaki 1 çocuk annesi Nehir, "Kocam dediğim sevgilim, annemle kaçtı" diyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Canlı yayına bağlanan damat ve anne iddiaları reddederken Nehir'in söyledikleri ağızları açık bıraktı.

Resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir aşk yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebekleri olduğunu söyleyen Nehir, "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annem Şirin'le kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi" diyerek şaşkına çevirdi.1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını ileri sürdü.

Sevgilisi ile annesi kaçan kadından pes dedirten sözler: Sevgilim annemle benim aramda yatardı

"ANNEMİN YÜZÜNE DÖNEREK UYURDU"

Anlattıklarıyla akıllara durgunluk veren Nehir, "Bir araya geldiklerinde çok samimi olurlardı. Kaçtıklarında bana uygunsuz bir video atıp sonra sildiler. Beni öz annem sırtımdan bıçakladı. Beni yaşayan bir ölüye döndürdüler. Annem kaçtıktan sonra bana Selahattin 1 aylık hamile olduğunu söyledi. Selahattin, annemle benim aramda uyur yüzünü de anneme dönerdi" deyince Müge Anlı yayından sesi alarak "Hayır hayır bunları söyleme" dedi.

Telefonla canlı yayına bağlanan Selahattin ve anne Şirin ise hakkındaki tüm söylentileri reddetti. Anne, kızının hamilelik iddiasının da gerçek olmadığını belirtti.

Sevgilisi ile annesi kaçan kadından pes dedirten sözler: Sevgilim annemle benim aramda yatardı
18 yaşındaki bir anne, sevgilisiyle kaçan annesini canlı yayında anlattı

Son Dakika 3.Sayfa 18 yaşındaki bir anne, sevgilisiyle kaçan annesini canlı yayında anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Simon Felix: Ülkeyi bir araştırsak daha neler çıkar var ya Allah’tan Müslüman ülkeyiz 93 11 Yanıtla
    Furkan Zeren: sen de iyi Müslüman ol, seni örnek alalım 23 6
  • Selim Keçeci: insanlar sapıksa bunda müsülmanlığın ne suçuvar. 84 6 Yanıtla
    Necati Kaya: Tüm cografyanin bu ve buna benzer olayların çok fazla olması tesadüf olamaz. 10 3
  • Emre Kılıç: Çocuk daha ne bilecek iste 17 1 Yanıtla

Advertisement