Şanlıurfa'da karakol önünde cinnet getiren koca, eşini vurup aynı silahla intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da karakol önünde cinnet getiren koca, eşini vurup aynı silahla intihar etti

Şanlıurfa'da karakol önünde cinnet getiren bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini silahla vurup öldürdü. Aynı silahı başına dayayıp ateşleyen şahıs ise ağır yaralandı.

18.02.2024 17:08  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde karakol önünde cinnet getiren şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini silahla vurarak öldürdükten sonra kendini vurdu. Ağır yaralı koca hastaneye kaldırıldı.

Olay, Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi'ndeki Sarayönü Karakolu önünde meydana geldi. İddialara göre, boşanma aşamasında olan 32 yaşındaki Kenan Şamlıoğlu ile 3 çocuk annesi 27 yaşındaki eşi Nihal Şamlıoğlu arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sırasında cinnet getiren koca, yanındaki silahla eşini vurduktan sonra silahı başına dayayıp ateşledi.

Şanlıurfa'da cinnet getiren koca, eşini vurup aynı silahla intihar etti

KADIN ÖLDÜ, KOCASI İSE AĞIR YARALI

Silah seslerini duyarak dışarıya çıkan polisler, 112 Acil Servis Merkezi'ni arayarak ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nihal Şamlıoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Kenan Şamlıoğlu ise, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından genç kadının cansız bedeninin Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacağı öğrenildi.

Şanlıurfa\'da karakol önünde cinnet getiren koca, eşini vurup aynı silahla intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da karakol önünde cinnet getiren koca, eşini vurup aynı silahla intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Biyo Art: Türkiye’nin adalet sistemi bu olmak zorunda değil. İthal medeni kanun yerine kendi yerli ve milli kanunlarımızı uygulamalıyız. 86 23 Yanıtla
  • Mehmet Alsa: 6284 sayılı kanunun kaldırılması gerekiyor 28 10 Yanıtla

Advertisement