Huzurevindeki baston cinayetinde karar çıktı: 78 yaşındaki adama 7,5 yıl hapis cezası - Son Dakika
3.Sayfa

Huzurevindeki baston cinayetinde karar çıktı: 78 yaşındaki adama 7,5 yıl hapis cezası

Samsun'da bir huzurevinde yaşlılar arasında çıkan kavgada 90 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Cinayetle yargılanan 78 yaşındaki şahıs ise 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

08.12.2023 18:02  Güncelleme: 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da huzurevinde iki yaşlı arasında yaşanan koltuk değnekli ve tekmeli ölümle biten kavgada yeni gelişme yaşandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada yargılanın yaşlı adam 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun Huzurevi'nde yaşlılar arasında çıkan kavgada ölüm: 7 yıl 6 ay hapis cezası

Olay, Canik ilçesi Toptepe Mahallesi'ndeki Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçen yıl eylül ayında meydana geldi. İddiaya göre, 90 yaşındaki Rasim Ciğer ile oda arkadaşı 78 yaşındaki Mehmet Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Rasim Ciğer, Mehmet Ş.'ye koltuk değneği ile saldırdı. Mehmet Ş. de önce yumruk ve tekme ile sonra da değnekle ona karşılık verdi. Olayda yaralanan Rasim Ciğer ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı adam olaydan 10 gün sonra hayatını kaybetti.

Samsun Huzurevi'nde yaşlılar arasında çıkan kavgada ölüm: 7 yıl 6 ay hapis cezası

OLAY ANI GÜVENL,İK KAMERASINDA

Olay anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde koridordaki koltuklarda oturan iki huzurevi sakini önce tartıştı. Rasim Ciğer yerinden kalkarak koltuk değneği ile Mehmet Ş.'ye vurdu. Mehmet Ş. önce yumruk darbesiyle oda arkadaşını yere düşürdü. Yere düşen değneği alıp ona vurdu, birkaç kez de tekme savurdu, daha sonra değnekle vücuduna ve başına birkaç kez vurdu. 90 yaşındaki huzurevi sakini ayağa kalkmak istedi ama diğeri yakasından tutup engel oldu. Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet Ş., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Samsun Huzurevi'nde yaşlılar arasında çıkan kavgada ölüm: 7 yıl 6 ay hapis cezası

7 YILDAN FAZLA HAPİS CEZASI ALDI

Mehmet Ş. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Tutuksuz olarak yargılanan Mehmet Ş. duruşmaya katılmazken, mahkeme yaşlı adamı "kasten yaralama sonucu öldürmeye sebebiyet vermek" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Samsun'da huzurevindeki ölümlü kavgada karar çıktı: 78 yaşındaki adama 7,5 yıl hapis cezası
Huzurevindeki baston cinayetinde karar çıktı: 78 yaşındaki adama 7,5 yıl hapis cezası
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Huzurevindeki baston cinayetinde karar çıktı: 78 yaşındaki adama 7,5 yıl hapis cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement