Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı

Antalya'da otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba hayatını kaybederken, oğlu ise ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan otomobildeki 3 kişi ise kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı.

28.07.2020 00:07  Güncelleme: 09:03

Antalya'da, otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki İsmail Pirinç (53) hayatını kaybetti, yanında bulunan oğlu Muhammet Eren Pirinç ağır yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi, Lara Turizm Yolu üzerinde meydana geldi. Kundu istikametine seyir halinde olan İsmail ile oğlu Muhammet Eren Pirinç'in bulunduğu elektrikli bisiklete, aynı yönde ilerleyen 07 V 1420 plakalı otomobil çarptı. Elektrikli bisiklet üzerindeki baba- oğul çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre kadar sürüklenerek yola savruldu.

Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı

BABA HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, İsmail Pirinç'in hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Muhammet Eren Pirinç ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı

ELEKTRİKLİ BİSİKLET 150 METRE UZAKTA DURDU

Elektrikli bisikletin kaza yerinden yaklaşık 150 metre uzakta olduğu görülürken, bisikletin parçaları ve İsmail Pirinç'in ayağından çıkan ayakkabısının biri refüje yakın noktaya savruldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından İsmail Pirinç'in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

3 KİLOMETRE İLERİDE YAKALANDILAR

Kazaya karışan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 V 1420 plakalı otomobildeki 3 kişi ise yaklaşık 3 kilometre uzakta polis ekiplerince yakalandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki baba öldü, oğlu ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Tavsiye : 2 tekerli araç kullanmayın 0 0 Yanıtla
    YeşilSiyah54: araç 2 değil 3 tekerli. hem 2 tekerin nesi varmış kardeş 0 0
  • Naco: Sokaklarda elektirikli binecekler patenler çok tehlikeli olmaya basladi 0 0 Yanıtla
    YeşilSiyah54: tabi 4 teker liler ucarak gidiyo hiç zararı yok. asıl zararlı 4 tekr ve üstüdür 0 0
  • ömer: antalyanın hertarafı elektrikli bisiklet trafigi bilende kullanıyor bilmeyende zaten trafik lambalarını takan yok ölen aam için demiyorum çünkü adama arkadan çarpmışlar ama bu elektrikli bisikletlere plaka ve ehliyet zorunlulugu gelmeli 80 km hız yapanları var 0 0 Yanıtla
    Cihan: Sen ahmakmısın birader. adam ölmüş utanmasan ölene atacan suçu 0 0 YeşilSiyah54: olacak tabi elektrikli bisikletler araçlar olmasın ne olacak yanı 0 0
  • Tespit : Kaçanları serbest bırakmayın acımayın. Bir aile yaktılarsa onlarında yanması lazım kısas 0 0 Yanıtla
  • serbest: bu lanet herıfler hemen serbest brakılır yazıklar olsun devlet ne ıçın var caydırıcı cezalar nerde konyaya gıtmış. 0 0 Yanıtla
  • Ali: Anni terlememiş zibidi gençlere 500 bin tl altına araba verirse bu anne ve babalar ve sonuç bir aileye bu acı olur 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement