Hayatını vahşi hayvanlara adadı! Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar, ayda 1.5 tona yakın et tüketiyor - Son Dakika
3.Sayfa

Hayatını vahşi hayvanlara adadı! Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar, ayda 1.5 tona yakın et tüketiyor

Irak'ın kuzeyinde yaşayan ve hayatını vahşi hayvanlara adayan Diyarbakırlı Ahmet Akbey, evinde beslediği aslanlarla şaşkınlık yarattı. Akbey'i aslan ve kaplanlarla güreşirken görenlerin yüreği ağzına gelirken, hayvanların her biri günlük 16 kilogram et yiyor.

03.12.2022 11:20  Güncelleme: 16:05

Diyarbakırlı Ahmet Akbey'in, Irak'ın kuzeyinde bulunan Duhok'ta evde beslediği aslanlarına ilgisi görenleri şaşırtıyor. Aslan terbiyecisi olarak bilinen Akbey'in gövde gösterisi yaparak sosyal medyada paylaştığı görüntüler kimileri tarafından beğeni alırken, kimileri tarafından şaşkınlıkla izleniyor.

AYDA 1.5 TONA YAKIN ET YİYORLAR

Ayda 1.5 tona yakın et yiyen vahşi hayvanlarıyla sarma dolaş bahçede oynayan Akbey'in, evlatları gibi baktığı aslanların yanı sıra kaplanlarla da arası iyi. Akbey yaptığı açıklamada herkes için vahşi, kendisi için can dostu olan 3 yavrusu olduğunu söyledi.

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor

BUGÜNE KADAR HERHANGİ BİR ZARAR VERMEDİLER

Yaklaşık 4.5 yıldır aslanlara baktığını kaydeden Akbey, Irak'ta evde bakmak yasal olduğu için onlarla vakit geçirmeyi sevdiğini, her birinin günlük 16 kilogram et yediğini, bakımlarının her gün yapıldığını vurgulayarak kendisine bu güne kadar zarar vermediklerini aktardı.

Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor
Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar ayda 1.5 tona yakın et yiyor
Hayatını vahşi hayvanlara adadı! Diyarbakırlı Ahmet\'in evde beslediği aslanlar, ayda 1.5 tona yakın et tüketiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hayatını vahşi hayvanlara adadı! Diyarbakırlı Ahmet'in evde beslediği aslanlar, ayda 1.5 tona yakın et tüketiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • recep baser: Vahşi hayvan mutlaka bir gün sinsice sahibini avlıyacaktır çok üzüleceğiz 116 19 Yanıtla

Advertisement