Muğla'da kahvehanede kumar operasyonu: 73 bin TL para ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da kahvehanede kumar operasyonu: 73 bin TL para ele geçirildi

Muğla\'da kahvehanede kumar operasyonu: 73 bin TL para ele geçirildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir kahvehanede yapılan operasyonda, 73 bin TL para ele geçirildi ve 4 kişi hakkında işlem yapıldı. İstihbari çalışmalar sonucunda kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisi alınmış, yapılan kontrolde oyun kağıtları ve suçtan elde edildiği değerlendirilen para bulunmuştur. Operasyon sonucunda 4 kişiye idari yaptırım uygulanmış ve adli işlem başlatılmıştır.

02.03.2024 19:46  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesindeki bir kahveye jandarma tarafından yapılan operasyonda 73 bin TL para ile birlikte 4 kişi hakkında işlem yapıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Göcek Mahallesinde faaliyet gösteren İ.Ş. isimli şahsa ait kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisi alındı. Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince işletmede yapılan kontrolde; oyun kağıtları ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 73 bin TL para ele geçirilmiştir.

Kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye idari yaptırım uygulanmış, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyon ile ilgili adli işlem başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da kahvehanede kumar operasyonu: 73 bin TL para ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement