AVM'de beyzbol sopalı cinayet - Son Dakika
3.Sayfa

AVM'de beyzbol sopalı cinayet

AVM\'de beyzbol sopalı cinayet

Muğla'nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde çıkan kavgada, beyzbol sopasıyla vücuduna darbe alan bir kişi hastanede hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

26.03.2024 01:06  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BEYZBOL SOPASIYLA DARBETTİ

Bir alışveriş merkezinde akşam saatlerinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen M.K. ve Ümit Özlü isimli iki kişi arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktı. Tartışmanın ardından iddiaya göre M.K. elindeki beyzbol sopasıyla Ümit Özlü'yü darp etti. Saldırıya uğrayan 49 yaşındaki Ümit Özlü ağır yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kavga ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgada ağır yaralanan Özlü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Özlü burada hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi M.K polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AVM'de beyzbol sopalı kavga! 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa AVM'de beyzbol sopalı cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: öldürene de aynı uygulama yapılmalı...çok delikanlı ise yumruk yumruğa kavga etseydi... 16 1 Yanıtla

Advertisement