Mersin Polisi, Kamyoneti İterken Görüntülenen Şüpheliyi Yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin Polisi, Kamyoneti İterken Görüntülenen Şüpheliyi Yakaladı

Mersin Polisi, Kamyoneti İterken Görüntülenen Şüpheliyi Yakaladı

Mersin'de çalınan bir kamyonet, polis tarafından petrol istasyonuna kadar itilirken görüntülendi. Polis, güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi sayesinde şüphelinin kimliğini belirledi ve yakaladı. Şüpheli, çalıntı araçla birlikte ele geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19.03.2024 22:30  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin polisi, çaldığı kamyoneti petrol istasyonuna kadar iterken görüntülenen şüpheliyi yakaladı.

Olay, önceki gün merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi 5865 Sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta park halindeki kamyonet çalındı. Sahibi aracının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmada Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve güvenlik kameralarından aracı çalan şahsın M.Ş.Ç. olduğunu belirledi. Şüpheli polis tarafından yakalanırken çalıntı araçta ele geçirildi.

Çaldıktan sonra yakıtı biten aracı petrol istasyonuna kadar yanında bir şahısla birlikte itelerken görüntülenen şüphelinin emniyette ifadesi alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin Polisi, Kamyoneti İterken Görüntülenen Şüpheliyi Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement