Kağıthane'de Motosiklet Alev Topuna Döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıthane'de Motosiklet Alev Topuna Döndü

Kağıthane\'de Motosiklet Alev Topuna Döndü

Kağıthane Çağlayan Adliye Meydanı'nda bir motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Motosiklet sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken, ekipler yangına TOMA ile müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

10.10.2023 10:40

Kağıthane'de Çağlayan Adliye Meydanı'nda bir motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Bir anda alev topuna dönen motosikletin sürücüsü ise olay yerinden uzaklaşırken, ekipler yangına TOMA ile müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Edinilen bilgiye göre Kağıthane Çağlayan Adliye Meydanı'nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, seyir halinde olan motosiklet sürücüsü ufak çaplı bir kaza geçirdi. Kazanın ardından kenara çektiği motosikletin yandığını gören sürücü, olay yerinden uzaklaştı. Saniyeler içinde alev topuna dönen motosikleti çevredeki vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Motosiklet kullanılmaz hale gelirken, olay yerine gelen ekipler yangına TOMA ile müdahale ederek kontrol altına aldı. Adliye önünde yanan motosiklet, vatandaşların cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıthane'de Motosiklet Alev Topuna Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement