Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi - Son Dakika
3.Sayfa

Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi

İstanbul Mecidiyeköy'deki metro istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Metro İstanbul, Şişli-Mecidiyeköy istasyonunun geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

14.03.2024 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattının Mecidiyeköy istasyonunda intihar girişimi yaşandı. Olay sonrası metro seferleri durduruldu.

Çevredeki görgü tanıklarına göre intihar girişiminde bulunan bir kadın, hırkasını çıkararak kendini metronun önüne attı. Kadının kimliği ve sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

METRO İSTANBUL: İSTASYON İŞLETMEYE KAPATILDI

Metro İstanbul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır."

Metro İstanbul'dan yapılan son açıklamada ise "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür." denildi.

Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi

Son Dakika 3.Sayfa Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bedava Bedava: Bunlar daha iyi günler seçimden sonra dahada bir artacak intihar vakaları, Ülkemizi Bu Hale Getirenlere Yazıklar Olsun. 139 78 Yanıtla
  • Ahmet Kayhan Kaymaz: Bu aralar bu intihar vakaları artmaya başladı. Allah yardımcımız olsun çünkü ülke olarak psikolojimiz bozuldu 120 22 Yanıtla
  • Süleyman: eko yüzündendir 35 93 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Geçende de Pendik'te bir hanım kız intihar etti. Kurum da bunu kullanarak metro arızalandı diye tweetler attı. Keşke adaylar ( her ikisi de ) kızı bulsaydı da geçmiş olsuna gitselerdi. 14 4 Yanıtla

Advertisement