İntiharını Ayrıldığı Eski Sevgilisine İzletti - Son Dakika
3.Sayfa

İntiharını Ayrıldığı Eski Sevgilisine İzletti

İntiharını ayrıldığı eski sevgilisine izlettiANTALYA - Antalya'da bir genç ayrıldığı sevgilisinin kendisi ile yeniden barışmaması üzerine yaşamına son verdi.

19.09.2017 16:55

İntiharını ayrıldığı eski sevgilisine izletti

ANTALYA - Antalya'da bir genç ayrıldığı sevgilisinin kendisi ile yeniden barışmaması üzerine yaşamına son verdi. İple intihar eden genç o anları ise sosyal paylaşım programı üzerinden eski sevgilisine izlettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Konyaaltı İlçesi Molla Yusuf Mahallesi, Batı Çevre Yolu yakınındaki ormanlık alanda meydana geldi. Kent merkezinde bir otomobil servisinde çalışan Mustafa Gökçe, sevgilisinden ayrılması üzerine bunalıma girdi. Ayrıldığı sevgilisinin bir türlü barışmaması üzerine Gökçe, sabah saatlerinde ormanlık alana geldi. Burada hazırlık yapan Mustafa Gökçe, intihar edeceğini yakınlarına haber verdi. Yanında getirdiği ipi ağaca bağlayıp motor kaputunun üzerine çıkan Gökçe, ilmeği boynuna geçirdi. Eski sevgilisini görüntülü arayan Mustafa Gökçe, daha sonra kendini boşluğa bıraktı. Gökçe'nin yakınının ihbarı üzerine verilen adrese giden polis, Mustafa Gökçe'nin ipte asılı olduğunu gördü. Çağrılan 112 sağlık ekipleri, Gökçe'nin öldüğünü belirledi. Gökçe'nin cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İntiharını Ayrıldığı Eski Sevgilisine İzletti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İntiharını Ayrıldığı Eski Sevgilisine İzletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement