İçişleri Bakanı Yerlikaya: "2 terörist daha etkisiz hale getirildi" - Son Dakika
3.Sayfa

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "2 terörist daha etkisiz hale getirildi"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

01.09.2023 09:19

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "2 terörist daha etkisiz hale getirildi"

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor"

VAN - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Van Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığımızın yaptığı istihbarat çalışması sonucu; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımız ve Van Emniyet Müdürlüğümüz sevk ve idaresinde, J- SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun Parlak operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi."

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Van Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığımızın yaptığı istihbarat çalışması sonucu; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımız ve Van Emniyet Müdürlüğümüz sevk ve idaresinde, J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun Parlak operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum. Milletimizin duaları sizlerle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "2 terörist daha etkisiz hale getirildi"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İçişleri Bakanı Yerlikaya: '2 terörist daha etkisiz hale getirildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement