Güvenlik kamerası anbean kaydetti! Tartıştıkları genci pompalı tüfekle vurup, yerde tekmelediler - Son Dakika
3.Sayfa

Güvenlik kamerası anbean kaydetti! Tartıştıkları genci pompalı tüfekle vurup, yerde tekmelediler

Antalya'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflardan biri, pompalı tüfekle tartıştığı gence ateş etti. Güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, şahısların yaralı genci yerde tekmelemeye devam ettiği açık açık göründü.

10.09.2021 17:19  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da iki taraf arasında, kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Taraflardan biri, arabadan aldığı pompalıyla karşılarındaki gence ateş etti. Vurdukları gencin bacağından yaralanmasına aldırmayan şahıslar, yerde tekmeledikleri genci arabalarına taşımaya çalıştı. Bu anlar saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

BACAĞINDAN VURULDU

Mahmutlar Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde 5 Eylül Pazar günü gece saatlerinde3 kişi arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma bir anda yerini kavgaya bırakınca taraflardan Ergün B., aracından pompalı tüfeği alarak Talat G.'nin üzerine ateşledi. Talat G, bacağından vurulurken, Ergün B ve yeğeni Tuğrul B. yaralanan Talat G'yi araca bindirmeye çalıştı.

YARALI BIRAKIP KAÇTILAR

Daha sonra ise yaralıyı araca bindirmekten vazgeçen şahıslar, olay yerinden araçlarla ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Talat G'yi ambulansla Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bacağından yaralanan Talat G'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüphelilerden Tuğrul B. olaydan 5 gün sonrası jandarmaya teslim oldu. Diğer şüpheli Ergün B.'yi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan olayın yaşandığı gün kavga anı işyeri güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların tartışmaları ve Talat G.'nin pompalı tüfekle bacağından yaralanma anı yer aldı.

Güvenlik kamerası anbean kaydetti! Tartıştıkları genci pompalı tüfekle vurup, yerde tekmelediler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Güvenlik kamerası anbean kaydetti! Tartıştıkları genci pompalı tüfekle vurup, yerde tekmelediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erkan Er: NE KADAR CEZA ALACAĞINI GÖRECEĞİZ BELKİ DE GÖTÜRÜP BAŞKA YERDE TAMAMMEN İNFAZ EDECEKTİ YARALI GENÇ DİRENDİ 18 1 Yanıtla
  • Tuğrul Coşar: Adalet olsa en ağır cezayı alırlar almazlar ise karış tarafta bunları bi yerde kıstırıp aynısını yapsın kısas olsun . 0 0 Yanıtla

Advertisement