Gümüşhane'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Gümüşhane'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya hayatını kaybetti

Gümüşhane'de bir halı saha maçında kalp krizi geçiren 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

22.03.2024 11:09  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de gittiği halı saha maçında kalp krizi geçiren 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MAÇ ESNASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Şahsın kalp krizi geçirdiği anlar halı sahanın kameraları tarafından görüntülendi. Olay, dün gece saatlerinde Gümüşhane merkezde bulunan bir halı saha kompleksinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece yarısı 23.00 ile 00.00 saatleri arasında arkadaşları ile birlikte halı sahaya giden İbrahim Sağırkaya (40), maçın bitimine az bir süre kala yere yığıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Arkadaşlarının yorgunluk nedeniyle yere yattığını düşünen arkadaşları futbol oynamaya devam ederken, Sağırkaya'nın hareket etmediğini fark eden arkadaşları bir süre sonra talihsiz adamın yanına geldi. Arkadaşlarının müdahalesi yetersiz kalınca ihbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri tarafından saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 40 yaşındaki talihsiz adam buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2'si kız ve 1'i erkek olmak üzere 3 çocuğu olduğu öğrenilen Sağırkaya'nın cenazesi yarın öğle namazının ardından toprağa verilecek.

İşte o anlardan kareler;

Gümüşhane'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya, hayatını kaybetti
Gümüşhane'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya, hayatını kaybetti
Gümüşhane\'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gümüşhane'de halı sahada kalp krizi geçiren İbrahim Sağırkaya hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Biyo Art: Devam etseydiniz niye bıraktınız maçı 49 9 Yanıtla
  • armagan alparslan: Her sene onlarca atama bekleyen sağlık personeli varken , spor tesislerine zorunlu ilk sağlık personeli şart koşulması çok yerinde olur. 34 6 Yanıtla
  • Sümbül Dağı: Adam ölüyor arkadaşlara bak maşallah 11 0 Yanıtla
  • bülent yüksel: Öncelikle Allah Rahmet Eylesin belli bir yaşdan sonra eğer halı sahada maç yapacaksanız öncelikle aç karnına ve iyice ısınmanız gerekir. Ve belli bir kilodaysanız ve beslenmenize dikkat etmiyorsanız ki o zaman da Halı sahanın yanından bile geçmeyiniz. Aldığınız ilaçlarla değil yediğiniz gıdalarla sağlığınıza ilaç olun. 10 0 Yanıtla

Advertisement