Gaziantep'te sahte deterjan üretimine yönelik operasyonda 1,5 milyon TL değerinde ürün ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te sahte deterjan üretimine yönelik operasyonda 1,5 milyon TL değerinde ürün ele geçirildi

Gaziantep\'te sahte deterjan üretimine yönelik operasyonda 1,5 milyon TL değerinde ürün ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir iş yerinde yapılan operasyonda, sahte deterjan üretimine yönelik büyük bir miktar ürün ele geçirildi. Operasyonda, 11 kilogram sahte toz deterjan ve 150 litre sahte şampuan bulunarak el konuldu. Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

26.03.2024 17:23  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir iş yerinde sahte deterjan üretimine yönelik yapılan operasyonda 1,5 milyon TL olan sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Siber ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, Oğuzeli ilçesinde bir iş yerinde yürütülen sahte deterjan üretimine yönelik büyük bir operasyon düzenledi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde gerçekleştirilen fiziki ve teknik takip neticesinde, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi.

Operasyonda, toplamda 11 kilogram sahte toz deterjan ve 150 litre sahte şampuan bulunarak el konuldu. Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te sahte deterjan üretimine yönelik operasyonda 1,5 milyon TL değerinde ürün ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement