Gaziantep'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı

Gaziantep'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralıGAZİANTEP Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.

31.10.2022 09:11  Güncelleme: 09:19

Gaziantep'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı

GAZİANTEP Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.

Gaziantep D400 karayolu Nizip ilçesi Hazımoğlu mevkiinde meydana gelen kazada Ahmet Kurt yönetimindeki 07 EJS 79 plakalı otomobil ile Şanlıurfa istikamet gelen Hasan Yıldız yönetimindeki 63 ABC 307 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 58 yaşındaki sürücü Hüseyin Yıldız ile diğer otomobilde bulunan 46 yaşındaki yolcu Cemile Kurt olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, yaralanan diğer sürücü Ahmet Kurtve aynı aileden olan yolcular Cuma Kurt(72), Leyla Kurt(14), İzzettin Kurt(7), Yusuf Kurt(12), Cemile Kurt Gaziantep'teki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Cuma Kurt'un durumun ağır olduğu öğrenilirken diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Güvenlik kamerasına da yansıyan kazanın ardından polis olay yerinde inceleme yaptı. Bir süre trafiğe kapalı kalan yol, yaralıların ve araçların kaldırılmasından ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Gaziantep\'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 6 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement