Fethiye'de Ramazan Ayı Boyunca Polis Denetimleri - Son Dakika
3.Sayfa

Fethiye'de Ramazan Ayı Boyunca Polis Denetimleri

Fethiye\'de Ramazan Ayı Boyunca Polis Denetimleri

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçenin farklı noktalarında trafik denetimleri yaparken, Dispanser Caddesi'nde geniş kapsamlı GBT sorgulaması gerçekleştirdi. Ekipler, Ramazan ayının huzur içinde geçmesi için gece gündüz çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

15.03.2024 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için ilçenin farklı noktalarında trafik denetimleri gerçekleştiriyor. Birçok cadde, ara sokakları denetleyen ekipler, Dispanser Caddesi'nde de geniş kapsamlı GBT sorgulaması yaptı. Denetimlerin kent genelinde çeşitli yer ve zamanlarda süreceği bildiren ekipler, Ramazan ayının huzur içinde geçmesi içim gece gündüz çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fethiye'de Ramazan Ayı Boyunca Polis Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement