Fethiye'de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Fethiye'de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğine jandarma tarafından yapılan operasyonda kumar oynayan 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi. Operasyonda tombala makinesi, uyuşturucu madde ve diğer kumar malzemeleri ele geçirildi.

27.01.2024 14:18  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Fethiye'de İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneği'ne yapılan jandarma baskınında kumar oynandığı tespit edildi. Operasyonda 45 kişiye 289 bin TL para cezası kesildi.

UYUŞTURUCU MADDE APARATI DA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fethiye'de faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneği adı altında açılan mekanda kumar oynatıldığının bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bugün sabah saatlerinde derneğe düzenlenen baskında, 1 tombala makinesi, 180 pinpon topu, 150 tombala kartı, 1 numara levhası, 2 haberleşme için el telsizi, çok sayıda tombala pulu, 5 gram metamfetamin, 1 uyuşturucu madde kullanma aparatı, suçtan elde edildiği tespit 10 bin 750 lira ele geçirildi.

Operasyon sonucunda kumar oynadığı tespit edilen 45 kişiye toplam 289 bin lira ceza kesilirken, kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 10 kişi ve uyuşturucu madde bulunduran 1 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne kumar baskını
İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne kumar baskını
Fethiye\'de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fethiye'de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement