Fatih'te Korkunç Kaza! Önce Refüje Sonra Direğe Çarpan Taksi Ters Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Fatih'te Korkunç Kaza! Önce Refüje Sonra Direğe Çarpan Taksi Ters Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Unkapanı Köprüsü üzerinde kontrolden çıkan araç taksiye, taksi de önce refüje, sonra elektrik direğine çarptı. Sıkışan araçtan çıkarılan yolcu, arkadaşının öldüğünü görünce sinir krizi geçirdi

16.12.2017 06:37  Güncelleme: 10:46

İstanbul Fatih'te Taksim istikametinde seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 ES 6006 plakalı otomobil, Unkapanı Köprüsü olarak da adlandırılan Atatürk Köprüsü girişinde kontrolden çıkarak Salih Akbaş'ın kullandığı 34 TKJ 69 plakalı taksiye arkasından çarptı. Savrulan taksi önce refüje, daha sonra elektrik direğine çarparak ters döndü.


Kazada, otomobil sürücüsü ile taksi şoförü Akbaş ve yabancı uyruklu iki yolcu yaralandı.

VATANDAŞLAR DURUMU BİLDİRDİ

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerince köprüde önlem alınarak trafik akışı kontrollü sağlandı.


3 KİŞİ YARALANDI, K1 İŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Takside sıkışarak yaralanan şoför Akbaş ile kimliği henüz belirlenemeyen bir yolcu vatandaşlar tarafından çıkarılarak çevredeki bir hastaneye götürüldü. Sağlık ekiplerince taksiden çıkarılan diğer yolcu Samrawit Behita ise olay yerinde yaşamını yitirdi.


Taksiye çarpan aracın sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Araçtan çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarılan yabancı uyruklu kişi sinir krizi geçirdi. Kaza sonrası olay yerine gelen çekiciler kazaya karışan araçları çekti.


Çekilen araçlar sonrasında belediye ekipleri de çevrede çalışma yaptı. Araçların çekilmesiyle trafik akışı normale döndü.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Fatih\'te Korkunç Kaza! Önce Refüje Sonra Direğe Çarpan Taksi Ters Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Fatih'te Korkunç Kaza! Önce Refüje Sonra Direğe Çarpan Taksi Ters Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement